2025-02-13 by Marcin Siepiera Seler z miso, jabłkiem, kalarepą i maślanką Read More Seler z miso, jabłkiem, kalarepą i maślanką
2025-02-13 by Marcin Siepiera Gnocchi z truflą, kozim serem, śmietaną i szpinakiem Read More Gnocchi z truflą, kozim serem, śmietaną i szpinakiem
2025-02-13 by Marcin Siepiera Polędwica wołowa z sernikiem z ziemniaka, cebulą i sosem z foie gras Read More Polędwica wołowa z sernikiem z ziemniaka, cebulą i sosem z foie gras
2025-02-13 by Marcin Siepiera Golonka z paloną kapustą, szarą renetą, chrzanem i sosem demi-glace Read More Golonka z paloną kapustą, szarą renetą, chrzanem i sosem demi-glace
2025-02-13 by Marcin Siepiera Biodro jagnięce z assiette z topinamburu, kawą zbożową i orzechem ziemnym Read More Biodro jagnięce z assiette z topinamburu, kawą zbożową i orzechem ziemnym
2025-02-13 by Marcin Siepiera Pierś z żeńskiej kaczki z krokietem ziemniaczanym, purée orzechowym i radicchio Read More Pierś z żeńskiej kaczki z krokietem ziemniaczanym, purée orzechowym i radicchio
2025-02-13 by Marcin Siepiera Stek z tuńczyka z purée z groszku, ogórkiem, wakame i espumą z ryb Read More Stek z tuńczyka z purée z groszku, ogórkiem, wakame i espumą z ryb
2025-02-13 by Marcin Siepiera Filet z halibuta białego z fregolą, sosem mousseline i kawiorem z pstrąga Read More Filet z halibuta białego z fregolą, sosem mousseline i kawiorem z pstrąga